Zoeken

Betaalmethoden

Bij GismoGames kunt u op dit moment op de volgende manieren betalen:

->NEDERLAND:

Vooruitbetalen via bankoverschrijving, U maakt dan via de bank uw betaling aan ons over voorafgaande de verwerking van de order.

of:

Via iDeal, U maakt het geld over via ons iDeal betalingssysteem. Snel, simpel en safe.

of:

Via AfterPay – Digitale Factuur (Nederland).

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.gismogames.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

->BELGIE:

Vooruitbetalen via bankoverschrijving, U maakt dan via de bank uw betaling aan ons over voorafgaande de verwerking van de order.

of:

Via Bancontact/MisterCash, de Belgische versie van iDeal.  Snel, simpel en safe.

of:

Via AfterPay – Digitale Factuur (België).

AfterPay voert voor www.gismogames.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.


>>>Verwerking start de werkdag nadat we de betaling binnen hebben.<<<

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »