Zoeken

Disclaimer


Algemeen.

Het onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.


Privacy verklaring.

U kunt deze website bezoeken zonder ons te informeren wie u bent of enige informatie over uzelf te verstrekken. Echter, in bepaalde situaties hebben wij informatie van u nodig om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een registratie in ons klantenbestand aan te maken danwel een bestelling/reservering te plaatsen.

Uw verzamelde (persoons)gegevens worden nooit aan derden verkocht of aan derden ter beschikking gesteld. Behalve bij speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Ook kunt u op elk gewenst moment aangeven dat wij uw gegevens uit onze bestanden moeten wissen.


Uitsluiting van aansprakelijkheid.

De website en alle daar aanwezige informatie is voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie op deze website kan geen recht worden ontleend. De informatie is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten. Wij proberen de informatie op deze website zo up-to-date te laten zijn.

GismoGames neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onjuistheid of volledigheid van de aangeboden informatie op deze website.


Beschikbaarheid.

De informatie en prijzen op deze website kunnen zonder waarschuwing of kennisgeving vooraf worden gewijzigd. Wij doen al het mogelijke om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van een -al dan niet tijdelijke-  niet-beschikbaarheid.


Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten.

Het auteursrecht op deze website berust bij GismoGames of bij derden welke met toestemming (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan GismoGames.

Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook kan alleen na voorafgaande toestemming door GismoGames worden gedaan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »